Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten over loslaten. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Mooie spreuken pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Grappige citaten over grappen. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

Quotes citaten over taal communicatie en social media. Bol inspirerende business citaten merkloos. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. De leukste citaten over succes kijk. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.