Beste ideeën over ste verjaardag citaten op. Beste ideeën over dankbaar citaten op pinterest. Beste ideeën over levenspad citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Beste ideeën over eenhoorn citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Heb geduld coaching pinterest teksten spreuken en. Beste ideeën over huisregels op pinterest. Beste ideeën over taoisme citaten op pinterest. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over zon citaten op pinterest probeer. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen.

Afbeeldingsresultaat voor sef quotes vriendschap norbert. Beste teambuilding citaten op pinterest samenwerking. Facebook cover pictures pinterest. Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van beterschap en sterkte citaten. Beste ideeën over denk positief citaten op pinterest. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zee. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over zorg citaten op pinterest gemene. Beste ideeën over verjaardag memes op pinterest. Mijn kind citaten moeder pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.