Laotse „tao te king“ discorsi. Lao tse citaten quotes spreuken uitspraken en. Lao tse citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Wijsheden china. Citaat ingspire in de stilte van het denken hoor je. Citaten lao tse stilte is een bron van grote kracht. Tá duvidando lao tsé o pai do taoísmo. Lao tsé y sus formas de encontrar la felicidad sentir. Citaten psychologisch nieuws en weetjes. Lao tsé bibliotecário bibliotecários sem fronteiras. Laozi wikipedia. Lao tse netspirit. Frases de lao tse que te ayudarán a ver la vida desde. Lao tse citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Frases de lao tse app motivación. Lao tse online shop japan gardens design. Lao tse citaten aforismen citeert de grote gedachten. Als je troebel water met rust laat wordt het vanzelf. Als je troebel water met rust laat wordt het vanzelf. Ser el lao tsé y confucio. Muursticker inspiratie. Lao tse flickr photo sharing. Beeldgedichten gedichtenbundel gedichten. Lao tse citaten aforismen citeert de grote gedachten. Lao tsé paper. Confucio y lao tse ina taringa. Gedicht nieuwe tijd bijzondere gedichten en citaten. Tao te ching lao tse. Lao tse tao te king audiolibro con música y texto en.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.