Best images about love rumag on pinterest humor kiss. Oudejaarsavond oud en nieuw of silvesteravond. Oud en nieuw in amsterdam hotel aanbiedingen bij. Wijze spreuken oud en nieuw delaclarissabetty site. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Oud nieuw aftellen voor youtube. Oud en nieuw plaatjes animaatjes. Korting op evenemententickets met een efteling abonnement. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Bucketlist oud nieuw in rio de janeiro. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Je wordt niet dik tussen kerst en oud nieuw maar. De gaafste oud en nieuw feesten in den haag indebuurt. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Shannon kwakernaak daily stories cause every day holds.

Oud nieuw kleding. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Oud en nieuw in het duitse sauerland dagen hotel. Verknal het niet met oud en nieuw nieuws in assen. Oud en nieuw vieren in berlijn tips voor ★. Tussen oud nieuw en kerst nederlandse dutch quotes. Oud en nieuw feest grote markt gaat door. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Oud en nieuw spreuken. Oud en nieuw met diabetes. Oud en nieuw in antwerpen elize. Oud en nieuw in rotterdam hotel aanbiedingen bij. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Oud en nieuw in winterberg hotel aanbiedingen bij.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.