Jongensspelen met xii gekleurde platen boek over twaalf. Letterbord teksten over oud en nieuw een goed verhaal. Weer had de oplossing van een oud probleem in de wetenschap een. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Speurders worden is fantastisch spreuken en citaten voor de. Collectie spreuken en zinnen verzameld door dansen op welke. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Leren citaten en wijsheden citaten. Quotes over nieuwe manieren van samenwerken en organiseren. Feestdagen en kerst spreuken hét zingevingsplatform met. Quotes om op je letterbord te plaatsen actief wonen. Tussen oud nieuw en kerst grappig grappige kerst plaatjes. Een sprankelend en creatief schrijfpassie. Bol alweer een jaartje ouder deltas boeken. De leukste en grappigste teksten zwangerschap mama of papa.

Het grootste deel van mijn leven vertrouwde ik mensen niet die. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Steeds in mijn gedachten aanwezig citaten citaten pot van. Citaten over god kosmos mens uit het geschenkboekje van. Feest styling oud en nieuw citaten teksten en spreuken. Briljante en herkenbare quotes van rumag linda. Worden is fantastisch spreuken en citaten voor de jarige te. Quotes over ouder worden met een vleugje humor paradijsvogels. Wijze spreuken oud en nieuw delaclarissabetty site. Simon vestdijk citaten aforismen citeert de grote gedachten. Spreuken quotes en teksten over je hart. Citaten over stilte spirituele teksten. Je hebt twee soorten dwazen de eerste zegt het is oud daarom. Denim and chocolate january u new beginnings oud en nieuw. Citaten over mensen aforismen citeert de grote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.