Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste ideeën over deur citaten op pinterest motto s. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Struikel niet over je twijfels loesje. Beste ideeën over worden citaten op pinterest. Is geen twijfel over mogelijk citaten pot. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaat loslaten is moeilijk maar het onmogelijk om. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste ideeën over sterke moeder citaten op pinterest. Citaten over twijfel aforismen citeert de grote. Citaten over loslaten. Bible quotes over twijfel — stockfoto maxterdesign. Is geen twijfel over mogelijk citaten pot.

Beste eerlijkheid citaten op pinterest de waarheid. Citaten over twijfel aforismen citeert de grote. Mooie spreuken pinterest. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Ja maar wie ben ik om aan mezelf te twijfelen loesje. Is geen twijfel over mogelijk citaten pot. Kan het zelf niet beter formuleren citaten. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over werk motiverende quotes op pinterest. Twijfel nog irritanter dan de ingewikkelste wiskundesom. Solitude citaten over eten en drinken. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Erich maria remarque verdraagzaamheid is de dochter van. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.