Mensen die niets citaten pot van. Oktober sida svenssons slÄng. El secreto del junco frases pinterest. Waarde citaten pot van. Karl marx het is beter dat actieven reacties bezitten dan. The modern philosophers by viktalon on deviantart. Geld is citaten pot van. Citaten over actie aforismen citeert de grote. Geld is citaten pot van. Waarde citaten pot van. Rouwstuk met o a rozen oranje calla s en diverse soorten. Anne frank museum in amsterdam nederland monumentenland. Te veranderen en citaten pagina pot. Digitale proletariaat francesca doesn t live here anymore. Knuffel rouwen hoort bij het leven pinterest.

Keep calm exercise collection pinterest. Citaten over actie aforismen citeert de grote. Het monster van loch ness schotland feiten en weetjes. Anti fascistisch front verzet archieven. Geld is citaten pot van. Bästa ortega y gasset frases idéerna på pinterest la. Ugly snapchat quotes quotesgram. De kip het ei en kapitalisme lucyindelucht. Klassiska ord och färska fulspel svenssons slÄng. Volk schept citaten pot van. Geld is citaten pot van. Beste afbeeldingen van funny grappige plaatjes. Beste afbeeldingen van e eeuw vintage. Famous quotes stephen hawking love. Waarde citaten pot van.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.