Ik draag nog steeds de lach die jij mij gaf hét. Spreukenkado nl spreuken grappige html. Best summer holiday quotes on pinterest. Een mooie spreuk over de liefde l pinterest. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Meer dan chocolade citaten op pinterest. Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is. Goedemorgen quotes. Afbeeldingsresultaat voor sef quotes vriendschap spreuken. Leuke teksten spreuken e d algemeen love quotes. Best images about mooie teksten on pinterest. Beste afbeeldingen over grappige en leuke teksten op. Gezegde het maakt niet uit of glas half vol. Liefde is mooie teksten uitspraken pinterest.

Spreuken over geluk hf aboriginaltourismontario. Primaaa tot dan leuke mooie teksten pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken citaten en teksten. Leuke teksten liefde quotes of the day. Spreuken en plaatjes quotes of the day. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Rumag pinterest teksten spreuken en citaten. Beste citaten huwelijk op pinterest. Spreuk liefde je bent in mijn hart meer dan zou denken. Eten mmmm quotes rumag pinterest citaten grappig. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Eindelijk liefde gevonden quotes pinterest. Tadaaaaa weer een quote overdrijven eerlijk. Mooie teksten over jezelf lw aboriginaltourismontario. Grappige nederlandse quotes mx belbin.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.