Beste grappige voedsel citaten op pinterest. Spreuken over liefde loesje stefiravenjessica news. Stap check quote liefde trouwen geluk. Best spreuken geluk geven images on pinterest. Woody allen citaten aforismen citeert de grote. Citaat neem alles niet te serieus hét. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Leuke teksten liefde quotes of the day. Liefde is samen de storm trotseren zelf leuke. Je raakt me spreuken t teksten mooie citaten en. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste citaten huwelijk op pinterest gelukkig. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat.

Georges van acker mannen kunnen uit liefde voor een vrouw. Love is in the air vesar pinterest spreuken teksten. Prachtige spreuken over de liefde gedichten en quotes. Grappige spreuk ik drink nooit meer met drank op. Rumag quotes pinterest spreuken citaten en teksten. Gezegde het maakt niet uit of glas half vol. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige maandag citaten op pinterest. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Beste inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Best images about verzameling mooie leuke en positieve. Liefde huwelijk quotes in inspirerend afbeeldingen van. Ik draag nog steeds de lach die jij mij gaf.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.