Fotografie creativa de nunta cezar buliga fotograf. Citate despre viata de marian martinas. Fotografie creativa de nunta cezar buliga fotograf. Citate fotografie borcanul cu. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate despre fotografie. Fotografie creativa de nunta cezar buliga fotograf. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Cele mai bune de idei despre poze cuplu pe. Citate fotografie îngălbenită borcanul cu. Citate fotograf borcanul cu. Citate fotografie borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate fotograf borcanul cu.

Dintre cele mai bune imagini din frumusete pe pinterest. Fotografie eveniment andrei briceag. Citate poza album de familie. Citate despre fotografie. Citate motivaționale care pot să ți schimbe viața. Fotograf de eveniment nunta botez aniversare. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Fotografie creativa de nunta cezar buliga fotograf. Citate fotografie borcanul cu. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate suflare. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.