Ingspire quote als je kijkt naar wat er altijd was. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Bekende citaten steve jobs what can teach. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Bekende engelse citaten valentijn spreuken met grappige. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Nieuwjaar handletteren seizoenen nieuws en. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Bekende nederlanders wensen iedereen een gelukkig. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét.

Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Beste ideeën over echte vriend citaten op pinterest. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Citaten van bekende sporters bulge alan ilagan op welke. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Spreuk vriendschap vrienden zijn als sterren hét. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Bekende citaten bijbel meer dan christelijke spreuken op. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Citaten van bekende personen quotes bram moszkowicz. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.