Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Afbeeldingsresultaat voor kwaadspreken quotes rumag enzo. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Wees dankbaar tijd voor bezinning en nieuwe start. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Thich nhat hanh lach haal adem en neem de tijd hét.

Best images about i love nederlandse quotes citaten. Bol inspirerende business citaten merkloos. Spreuken nieuwjaarswensen en gezegden met citaten nieuwjaar. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Bekende nederlanders wensen iedereen een gelukkig. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. Citaten zijn als sprookjes. Toon hermans gedichten google zoeken. Tekstje gedichtje kaartje quote om iemand sterkte te. Bol citaten van bekende christenen nvt. Bekende spreuken bond zonder naam. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.