Dikke knuffel gedichten pinterest teksten. Solitude citaten over roddelen. Geluk toon hermans ringele roze lieve versjes. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Zaaien oogsten gedichten pinterest teksten. Beste citaten over muziek op pinterest. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Mooie spreuken pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Solitude citaten over katten. Wandelen citaten op pinterest buitenshuise quotes. Opwekking ik hef mijn ogen op naar de bergen. Ik wil jou in een doosje doen je beschermen tegen het. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op.

Citaten over loslaten. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest zand. Wandelen spreekwoorden en citaten. Citaten en spreuken over boeken. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten over bomen beverboomzorg. Meer dan grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. De leukste citaten over succes kijk. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Best images about spreuken moeilijke tijden on. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)