Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Lil kleine rapperlines pinterest teksten rap. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste citaten over muziek op pinterest. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Bekende citaten over muziek beste ideeën zingen. Bekende citaten shakespeare beste ideeën over huwelijks. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Beste grappige muziek citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over gezegden muziek op pinterest. Negen geweldige quotes van beroemdheden loud noises. Citaten bekende kunstenaars online veiling van werken. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Meer dan zingen citaten op pinterest. Sterke quotes van muzikanten over muziek froot. Ter inspiratie mooie quotes over ouder worden. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van song lyrics songtekst citaten. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Citaten over muziek dat is waar voor elk gevoel en of.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]