Tegeltjeswijsheden van vincent gogh. Beste ideeën over gezegden muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest. Beste citaten over muziek op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste citaten over muziek op pinterest. Toon hermans gedichten google zoeken. Beste ideeën over macklemore quotes op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Inspirerende spreuken met muziek youtube. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten over wijsheid youtube. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Sterke quotes van muzikanten over muziek froot. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over liedjesteksten citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over kunst muziek op pinterest citaten. Carlijn vis pagina. Beste ideeën over zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige muziek citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.