Quervain dr melenhorst europees handchirurg in. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Leven toon hermans dichter pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Citaat de wonden die onzichtbaar zijn doen het meest pijn. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Images about teksten on pinterest tears in. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Best images about teksten on pinterest kerst free. Beste ideeën over zwakte citaten op pinterest ziekte. Fabulous teksten kracht en hoop zc belbin. Chronisch ernstig ziek en studeren kan dat fontys.

Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Ziekte van de quervain. Beste ideeën over citaten pijn op pinterest. Moedig kracht instaquote snapwidget teksten. Beste afbeeldingen over spreuken met waarheid. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Sterkte bij ziekte gedichten quotes en citaten poems. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Afbeeldingsresultaat voor gedichten kanker citaten en.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.