Sterk zijn teksten spreuken citaten en. Ziekte van de quervain. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Niet schelden citaten pinterest gedichten. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Ziekte van quervain lees hier over de oorzaken symptomen. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Vragen die me het meest gesteld worden over lyme. Beste afbeeldingen over spreuken met waarheid. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Leef je eigen leven teksten voor mijn kinderen dutch. Omgaan met een blijvende beperking is moeizaam.

Citaten ziekte vario leven met sjogren view topic. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Pin van marieke thomas op gevoelige mooie teksten. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten bij ziekte beste ideeën over engel op. Pin van elma op teksten uitspraken pinterest. Citaten ziekte ui bevattingsvermogen verkrijgen door. Ziekte van de quervain. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]