Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Quotes om te onthouden als je niet kunt stoppen met. Geld is citaten pot van. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Loesje kerstspreuk kerst pinterest google en. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten.

Best spreuken geluk geven images on pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Spreukentegel wie een goede partner heeft is zonder. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)