Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Van jou houden gaat vanzelf jouw moeten missen helaas. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over verlies citaten op pinterest. Intuïtie leeft in de stilte van jezelf hoe dieper. Mooie spreuken en citaten meer. Citaten over loslaten. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste citaten op pinterest blijf positief en. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet.

Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Quote 🌹 wijsheid tekst. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste hemel citaten op pinterest herdenken moeder. Beste ideeën over grappige citaten reizen op. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Gedichten over vriendschap fw belbin. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Missen vader gedichten pinterest teksten. Spreuken spirituele teksten. Misschien ga je snel door het leven omdat niets wilt. Ik wil geen ruzie met jou leuke plaatjes pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.