Beste afbeeldingen van gelukkig nieuwjaar citaten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Nieuwjaar handletteren seizoenen nieuws en. Kerstboom in teksten google zoeken kerst pinterest. Een gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst kerst. Kerst plaatjes gedichten en teksten jaarwisseling. Pin van lekker bakkie koffie op kerstgedichten pinterest. Kris gelaude kerst en nieuwjaar mooie leuke woorden. Prettige kerstdagen en een gelukkig gezond. Pin van chantal heus op kerst nieuwjaars tekstjes. Gelukkig nieuwjaar vrouwenhumor vrouw humor. Nieuwjaarswens nieuwjaarswensen pinterest nieuwjaar. Kerstwens spreuken. Best images about teksten voor kerst en nieuwjaar on. Nieuwjaars wensen teksten pinterest kerst.

Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Grappige nieuwjaarswensen google zoeken happy new year. Teksten kerst citaten en kerstmis. Kerstmis en nieuwjaar belettering citaten — stockvector. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Korte gedichtjes voor kerstkaarten kerstmis nieuwjaar. Kerstkaart `fijne feestdagen` wishes merry christmas. Loesje kerst spreuken pinterest teksten en. Pin van samanta versluis op hollandse spreuken pinterest. Gelukkig nieuwjaar juf inger. Leuke tekst goede ideeen mooie teksten en quotes. Citaten kerst en nieuwjaar beste ideeën over. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Best teksten voor kerst en nieuwjaar images on. Gelukkig nieuwjaar rumag hilarious quotes.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: