Pin van meta schulte op new year christmas. Geluk toon hermans mooie gedichten en illustraties. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Vrolijk kerstmis en nieuwjaar haapy stock foto. Kerstmis en nieuwjaar stock illustratie. Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Jakosawi e cards kerstspreuk. Gelukkig nieuwjaar juf inger. Vrolijke kerst quotes waardoor je nog meer zin krijgt in. Vrolijke kerstmis en nieuwjaar groetkaart in. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Gedichten spreuken en citaten. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest.

Beste ideeën over kerstwensen op pinterest kerst. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Nieuwjaarswens nieuwjaarswensen pinterest nieuwjaar. Kerstgroet van studio vrolijk kerst pinterest. Gelukkig nieuwjaar spreuken noel. Afbeeldingsresultaat voor avontuur nieuwjaarswens. Fijne eerste kerstdag speciale dag pinterest kerst. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Leuke design kerstwens voor op een kerstkaart kijk bij. Spirituele kerstwensen. Kerstmis of nieuwjaar als thema gehade kaart met decoratie. De mooiste voornemens ever gedicht collega s. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Beste ideeën over kerst gezegden op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]