Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Spreuken citaten over dromen google zoeken. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Citaten over dromen beste ideeën vriendschap. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Loesje dromen en herinneringen the bomb. Beste ideeën over eenzaam citaten op pinterest. Beste ideeën over droom citaten op pinterest. Dichtgedachten dromen over morgen martin gijzemijter. Inzicht je bent vrij als eigen waarden dromen en. Omdenken les als je begrijpt wat ik bedoel. Citaten over dromen beste ideeën vriendschap. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom.

Dromen waarmaken en angsten overwinnen quotes. Mooie tekst het leven is te kort om zorgen maken over. Volg de weg van jouw dromen niet snelweg andermans. Afbeeldingsresultaat voor diepzinnige teksten citaten. Citaat logica brengt je van a naar b verbeelding. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Bekende citaten over dromen quotes van mensen. Citaat nederlands picswe. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Beste ideeën over citaten dromen op pinterest droom. Wijsheid durf te dromen. Inspirerende quotes om je dromen te volgen girlscene. Citaten over dromen beste ideeën vriendschap. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.