Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. Sigmund freud citaten pagina pot van. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. De mens is een dier citaten pot van. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Wij beheersen niet de wereld opvallendste citaten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid.

Citaten van cgk auteurs op facebook kerk religie rd. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste afbeeldingen van daily inspiration inspirerende. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Mediatraining voor politici leugopedie loesje. Beste ideeën over kleur citaten op pinterest. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. De weg vooruit is politiek democratisering daad bij.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.