Mooie teksten hond paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over teckel citaten op pinterest. Spreuken en teksten leuke pinterest. Beste ideeën over katten citaten op pinterest. Honden. Beste huisdier citaten op pinterest puppycitaten. Beste ideeën over huisdier citaten op pinterest. Solitude citaten over katten. Meest inspirerende citaten van tekstbureau. Sef quotes mooie teksten pinterest vriendschap. Honden groeten citaten voor hondenliefhebbers door. Beste ideeën over honden teksten op pinterest. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Citaten en spreuken over dieren. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel.

Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Over honden en mensen. Leuke teksten honden kerentessahanna. Beste ideeën over honden gezegden op pinterest. Best ideas about ster citaten on pinterest licht. Spreuken en teksten citaten pinterest. Over honden en mensen. Ik ben niet alleen teksten pinterest honden dieren. Wat brengt je hond jou hondenforum. Tekstborden tekstbord in dit huis hond zwart gtc bv. Beste ideeën over honden gezegden op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten vakantie op. Beste ideeën over huisdier citaten op pinterest. Honden spreuken quotes of the day. Over honden en mensen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)