Onderzoek rekenproblemen dyscalculie ppt download. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Beste afbeeldingen over quotes en gezegdes op pinterest. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Quote creativiteit google zoeken creativity quotes. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste afbeeldingen van rumag citaat citaten en lachend. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Citaten zoeken op trefwoord. Nederlandse citaten pinterest google zoeken quotes. Teksten over vertrouwen quotes of the day. Sef quotes vriendschap google zoeken citaten. Nederlandse citaten pinterest google zoeken quotes. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest.

Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Meer dan innerlijke kracht op pinterest. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes citaten gedachten en. Ben moudhi citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Meer dan bloem citaten op pinterest zoeken. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest. Handelaar die geheime citaten zoeken stock afbeelding. Dementie google zoeken citaten en gedichten t.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.