Lord open our eyes so we can see that nothing in life. Citaten om over na te denken page mysterie. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Beste afbeeldingen van quotes paulo coelho. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. De alchemist beste citaten quotes spreuken. Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. Leven paulo coelho isbn de slegte. Beste afbeeldingen van citaten fragmenten rond. Beste ideeën over tolerantie citaten op pinterest. Beautiful quotes that ll make you fall in love with. Werken in de zorg teksten pinterest. Religie zingeving en levensbeschouwing jessy jacobs. Het geheim van leven is om zeven keer te vallen en.

De alchemist beste citaten quotes spreuken. Inspiratie missmarleen. Nooit meer iets van je horen⭐ linda forever gedichten. Liefde fijn lezen. The power of heart baptist de pape boek en film nu. Os habéis atrevido a cambiar valor coraje. Solitude citaten over verjaardag. Quotes espanol alchemist paulo coelho quotesgram. Iedereen die de spirituele weg wil gaan quote paulo. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Meer dan spaanse citaten op pinterest. Moedig zijn quotes pinterest teksten spreuken en. Paulo coelho citaten hét zingevingsplatform met. Beste ideeën over boeddhistische citaten op pinterest. Citaat ontleed pluk de dag zinweb.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.