Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. Paulo coelho citaten quote tranen zijn woorden die moeten. Vriendschap agenda paulo coelho. Solitude citaten over eten en drinken. Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. Moedig zijn quotes pinterest teksten spreuken en. De alchemist beste citaten quotes spreuken. Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. The power of heart baptist de pape boek en film nu. Le anime son destinate a trovarsi prima o poi p coelho. Beste afbeeldingen van quotes paulo coelho. Leven paulo coelho isbn de slegte. Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. Inspiratie nieuwtjes. Best images about inspirerende nederlandse citaten.

Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Best waarheden images on pinterest inspirerende. Moed agenda door paulo coelho piet janssen. Beste afbeeldingen van paulo coelho quotes. Beste afbeeldingen van quotes paulo coelho. Meer dan spaanse citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes paulo coelho. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Best inspirerende nederlandse citaten inspiring dutch. Het geheim van leven is om zeven keer te vallen en. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Ideeën die je leuk zult vinden over leraar citaten op. Liefde fijn lezen. Best images about positieve teksten on pinterest.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.