Citaten queen beste ideeën over karma op. Citaten democratie wikipedia idioot is pot van. Citaten queen beste ideeën over karma op. Queen prints en posters by elske pinterest muttertag. Citaten queen beste ideeën over karma op. Citaten queen beste ideeën over karma op. Citaten democratie england benjamin barber. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Citaten democratie android lek in geeft. Beste ideeën over wiskunde citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie lirik om over na te denken. Citaten democratie id beste ideeën over levenswijsheid. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Citaten queen beste ideeën over karma op.

Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten democratie lirik om over na te denken. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Citaten queen beste ideeën over karma op. Citaten democratie wiki social démocratie danemark. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Citaten queen beste ideeën over muziek op. Citaten over democratie quote groeien is springen in het. Citaten kerst queen plaatjes gedichten en teksten. Beste ideeën over verbinden citaten op pinterest. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.