Quotes van pablo picasso over kunst het leven en. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Pin van pascale schutte op quote pinterest frases. Citaten spinoza xiaomi spirituele teksten gratis online. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Citaten bekende xiaomi harde uitspraken van bn ers en. Nooit meer hier maar altijd bij ons kaarten pinterest. Cactus handlettering pinterest dibujos cuadernos en. Leuke woordspeling en helemaal waar arty farty wise. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Citaten sport xiaomi youth wireless bluetooth. Quotes over de kunst van het ouder worden citaten. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met.

Citaten spinoza xiaomi spirituele teksten gratis online. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Pin van nancy cartuyvels op handlettering caligrafía. Citaten filosofie xiaomi beste liefde vriendschap. Beste ideeën over kunstenaar citaten op pinterest. Citaten ziekte xiaomi beste ideeën over chronische pijn. Afbeeldingsresultaat voor kalligrafie happy citaten. Citaten toekomst xiaomi mooie en inspirerende. Iemand die in armoedigheid leeft moet altijd rekening met. Wreath handlettering pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.