Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Milla sugar een fee uit duizenden van prunella bat. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Positieve spreuken over wandelen onze favoriete. Leen nooit tegel spreuk tegelspreuken. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Citaten uit boek spijt filminfo film michiel de. Spirituele citaten voor april dagelijkse gedachten uit. Best spirituele spreuken uit het boek van mirdad. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Citaten uit een schitterend gebrek beste ideeën over. Citaten over compassie uit het boek ‘mysteriën en. Citaat vaak zijn mensen die kritiek op jouw leven hebben. Beste boek citaten op pinterest over lezen. Een boek citeren wikihow.

Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Citaten uit een weeffout in onze sterren tzum nieuws. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Tips en citaten over hygge een boekje vol inspiratie voor. Citaten uit een schitterend gebrek beste ideeën over. Motto van de rozenkruisers uit god worden wij geboren. Citaten uit het boek dagen. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Zet je zinnen op een boek dewereldmorgen be. Mooie quotes uit boeken chicklit. Beste ideeën over blijf positief citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam ُُeen hart dat. Citaten over dood aforismen citeert de grote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)