Beste loslaten citaten op pinterest laten gaan. “er komt een tijd dat je moet kiezen tussen de bladzijde. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes citaten inspirerende. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Quotes spreuken oneliners mwah vakantie. Verloren citaten pot van. Er is altijd tijd genoeg om te laat komen loesje. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Gaan citaten pot van. Albert einstein citaten aforismen citeert de grote. Wauw prachtig gedicht gedichten pinterest. Beste tijd citaten op pinterest tijdsopname.

Ja dat wordt tijd voor leven zelf en niet. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Uitzonderlijk gedicht over tijd iy belbin. Die nooit tijd hebben citaten pot van. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over korte gezegden op pinterest. Hans hermann kersten citaten pagina.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.