Begrafenis monuta sjaardema putten. Wat kost een begrafenis monuta. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Lief kinderen regelen begrafenis voor dode moeder. Bereavment gift begrafenis woorden sterfgeval gedicht. Rouwregister voor overleden burgemeester van anzegem. Rouwboeketten voor elke begrafenis. Teksten voor begrafenis. Uitvaart en begrafenis lubbers in besloten kring nos. Missen vader mooie gedichten en illustraties. Voor meer mooie teksten kijk op https facebook. Mooie teksten overlijden quotes of the day. Jaar grappige teksten quotes of the day. Voor mijn overleden moeder mooie teksten pinterest. Op het einde komt altijd goed en als niet.

Best gedichten toon tellegen hermans phil. Beste broer zus citaten op pinterest. Toon hermans teksten quotes of the day. Mooie teksten overlijden quotes of the day. Best images about quotes rumag on pinterest dutch. Beste ideeën over begrafenis op pinterest citaten. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Teksten voor begrafenis. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Overlijden van een vader teksten pinterest. Over mij marieke op het strand. Begrafenis bloemen voor deelneming stock afbeelding. Loslaten vera schrijft puur. Pin van oma vlam op afscheid verdriet sterkte. Rond rood bloemstuk.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.