Sterkte wensen begrafenis teksten en zinnen voor een. Teksten voor begrafenis. Loslaten vera schrijft puur. Begrafenis monuta sjaardema putten. Rouwboeketten voor elke begrafenis. Jaar grappige teksten quotes of the day. Afscheid hond mooie teksten en spreuken pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Overlijden van een vader teksten pinterest. Op het einde komt altijd goed en als niet. Toon hermans teksten quotes of the day. Lief kinderen regelen begrafenis voor dode moeder. Meer dan citaten over familie op pinterest bob. Rond rood bloemstuk.

Robert rocca citaten aforismen citeert de grote. Teksten voor begrafenis. Spreuk durf voor jezelf te kiezen je koers. Mooie teksten overlijden quotes of the day. Pin van oma vlam op afscheid verdriet sterkte. Begrafenis voor soldenprijsje gazet van antwerpen. Bizar man aanwezig bij zijn eigen begrafenis nieuwspaal. Voor giovanni jocy en sydney van oma opa teksten. Beste broer zus citaten op pinterest. Rouwregister voor overleden burgemeester van anzegem. Best gedichten toon tellegen hermans phil. Begrafenis bloemen voor deelneming stock afbeelding. Teksten voor begrafenis. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.