Funny confucius quotes best aw snap. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Citaten confucius quotes spreuken. Burnout blessure en een wijze les healthinut. Citaten confucius quotes spreuken. Geweten citaten pot van. Citaten confucius quotes spreuken. Beste afbeeldingen van quotes inspiratie innovatie. Citaten confucius quotes spreuken. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Citaten confucius quotes spreuken. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Confucius quotes about teachers quotesgram. Citaten confucius quotes spreuken.

Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Beste afbeeldingen van eastern western philosophy. Citaten confucius quotes spreuken. Uitspraken quotes en citaten van confucius plazilla. Confucius quote “music produces a kind of pleasure which. Pin van borstkankervereniging nederland op bvn citaten. Pinterest de ideeëncatalogus voor iedereen. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Beste confucius citaten op pinterest boeken lezen. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Van je hobby beroep maken susannah herman. Citaten confucius quotes spreuken. Https google search q i have lived my dream now. Citaten confucius quotes spreuken.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.