Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Burn out quotes die je inspireren teksten citaten. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. De toekomst ziet citaten pot van. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Pinterest de ideeëncatalogus voor iedereen. Confucius twijfel is een eerbetoon aan de waarheid. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Beste ideeën over bloem citaten op pinterest vintage. Wijsheden ontvangen per e mail. Leraren openen de deur maar je moet zelf naar binnen gaan. Beste confucius citaten op pinterest boeken lezen. Nederigheid citaten pot van. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Meer dan ware citaten op pinterest.

Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Uitspraken quotes en citaten van confucius plazilla. Geweten citaten pot van. Best confucius quotes images on pinterest. Confucius de stilte is een vriend die je nooit verraadt. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Ik hoor en vergeet zie leren. Confucius quotes about teachers quotesgram. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.