Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Citaat. Citaten confucius quotes spreuken. Wijsheden china. Citaten confucius quotes spreuken. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Citaten confucius quotes spreuken. Pinterest de ideeëncatalogus voor iedereen. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Citaten confucius quotes spreuken. Citaten confucius quotes spreuken. Citaten confucius quotes spreuken. Confucius citaten quotes spreuken uitspraken en. Pin van borstkankervereniging nederland op bvn citaten.

Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over citaten van buddha op pinterest. Beste ideeën over bloem citaten op pinterest vintage. Wandtattoo tell me confucius wall art. Best ik zeg het images on pinterest quote cute. Beste afbeeldingen van eastern western philosophy. Confucius citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste afbeeldingen van quotes inspiratie innovatie. Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Citaten confucius quotes spreuken. Beste confucius citaten op pinterest boeken lezen. Citaten confucius quotes spreuken. Funny confucius quotes best aw snap.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.