Citaten tijd net over liefde aforismen citeert de. Inspirerende quotes over italië sogno italiano. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Beste ideeën over narcistische citaten op pinterest. Beste ideeën over dromenvanger citaten op pinterest. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Pensioen quotes i like pinterest spreuken. Lees je ook zo veel… vertaalde boeken men denkt wel eens. Beste ideeën over dromenvanger citaten op pinterest. Citaten toekomst xenia lezers van stavast notker wolf. Beste ideeën over gebroken vriendschap op pinterest. Grappige citaten over school loesje kerstspreuk kerst.

Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste afbeeldingen van voorlezen. Citaten over water wijze spreuken werken clarasandragina. Citaten tijd net over liefde aforismen citeert de. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Beste ideeën over literatuur citaten op pinterest. Citaten uit de romantiek “ik verwijder zwart van is met. Een gat in de lucht nt pinterest. Beste ideeën over parijs citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van just kool inspirerende. Beste ideeën over verraad op pinterest vriend. Beste ideeën over citaten muziek op pinterest. Gelato in rome italy tour with conciergetravel venice. Citaten over ontrouw mooie spreuken pinterest bijbelse. Beste ideeën over native american citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.