Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. De confessio fraternitatis r c samengevat in citaten. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Citaten en wijze woorden uit de islam juli. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam januari. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Spirituele kerst citaten uit de handreiking voor. Mooie en inspirerende spreuken uitgezocht door wendy uit. Citaten en wijze woorden uit de islam beoordeel iemand. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Citaten over stilte spirituele teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam april.

Wijze spreuken gezegden en citaten maar zeker. Citaten en wijze woorden uit de islam. Trefzekere citaten uit de psychiater en het meisje. Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Citaten en wijze woorden uit de islam november. Beste ideeën over terugkomen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten over de lente door william shakespeare stock. Citaten en wijze woorden uit de islam ُُeen hart dat. Beste ideeën over verbeelding citaten op pinterest. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam november. Citaten en wijze woorden uit de islam teksten. Citaten en wijze woorden uit de islam.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)