Citaten en wijze woorden uit de islam degene die wil. Citaten uit xi beste ideeën over eerlijkheid op. Citaten en wijze woorden uit de islam goede daad. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam. Citaten en wijze woorden uit de islam zie het goede in. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam voorbestemming. De citaten van voorraad stock foto afbeelding. Citaten en wijze woorden uit de islam mei. Citaten en wijze woorden uit de islam dag dat je. Citaten en wijze woorden uit de islam een godvrezende vrouw. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten uit de tafelgesprekken geschriften van maarten.

Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is vol kansen. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam je kunt leven. Gerd de ley citaten aforismen citeert grote. Citaten en wijze woorden uit de islam allah zal je. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam gierigheid. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Citaten en wijze woorden uit de islam pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam beoordeel iemand. Citaten en wijze woorden uit de islam lees dit als je. Citaten en wijze woorden uit de islam leef je leven. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: