Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Bekende noorderlingen in actie voor transplantatiecentrum. Bekende graffiti kunstenaar surfing art. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Motiverende fitness uitspraken quotes fitbeauty. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Bol citaten van bekende christenen nvt. Bekende arnhemmers deze bn ers wonen of woonden in arnhem. Sport bekende tennisspelers. Quotes van bekende mensen google zoeken citaten. De top tien van meest populaire sporten ter wereld. Beste ideeën over fiets citaten op pinterest. Beste ideeën over jongens tegen meisjes op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende.

Bekende bredanaars deze bn ers komen uit breda deel. Hilarische quotes van topsporters sport upcoming. R i p johan cruyff cruijff pinterest. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van sports inspiration. Guidettis galna show här är alla citaten. Bekende nederlanders over de verlosser sport parool. Muurschilderingen sieren het sport en onderwijsgebouw op. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. D sports knee pad pinterest motivatie. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over sport inspirerende citaten op. Spreuken citaten en quotes over spel spelen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.