Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken. Beste ideeën over jezus christus citaten op pinterest. Lichtje van hoop light a candle kaarsje branden enz. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging. Liefdesverdriet teksten quotes of the day. Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Solitude citaten over hoop en vertrouwen. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Billy graham hoop voor iedere dag christelijke. Best images about mooie teksten on pinterest texts. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt.

Goede doelen dat zegt een hoop over de overige. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Hoop is een lichtje in je hart quote hope. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Best ideas about toon hermans on pinterest dutch. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over aanmoediging citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Best geloof hoop en liefde images on pinterest. Elize gewijd aan god kerstgedachte lukas. Meer dan de hoop te verliezen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Pin van miertje mier op christelijke gedichten pinterest.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)