Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Geloof hoop en liefde mooie teksten pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Citaten mijn gedichten. Best geloof hoop en liefde images on pinterest. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging. Hoop moed kracht tekst mooie teksten pinterest. Beste ideeën over jezus christus citaten op pinterest. Bol quotes citaten wijsheden en spreuken. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Spreuken over vertrouwen sh belbin. Hoop is een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en. Mooi gedicht van toon hermans pinterest. Best images about mooie teksten on pinterest texts.

Chinese spreuken over liefde paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Citaten van hoop beste ideeën over op. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Gewoon jip gedichten kaarten posters stationery. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Kansen zijn grenzeloos dus verlies nooit de hoop bij het. Meer dan de hoop te verliezen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten hoop op pinterest. Citaten over het leven de hoop is een goed ontbijt maar. Elize gewijd aan god kerstgedachte lukas. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. Jaar christelijke hoop in citaten dagvanhetwoord.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)