Top quotes cards. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Zeer korte gedichten over liefde gf. Meer dan ideeën over citaat posters op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Ontspanningstherapie nuenen loslaten. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Nelson mandela voor altijd mijn superheld. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest. Nelson mandela zijn leven fatima meer uit het engels. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela bijzondere gedichten en citaten. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over armoede citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Nelson mandela bijzondere gedichten en citaten. Best images about inspirerende nederlandse citaten. Nelson mandela citaten aforismen citeert de grote. Inspirerende citaten van nelson mandela trouw. De winnaar is een dromer die niet opgeeft nelson mandela. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: