Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Loslaten citaten pinterest nelson mandela. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Nelson mandela bijzondere gedichten en citaten. Nelson mandela voor altijd mijn superheld. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Keuzes maken uitdaging ga niet altijd voor de veilige. Best images about teksten waar ik blij van word on. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

Top quotes cards. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Best inspirerende nederlandse citaten inspiring dutch. Education quote nelson mandela onderwijs is the. Nelson mandela zijn leven fatima meer uit het engels. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Nelson mandela quotes image at relatably. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. De winnaar is een dromer die niet opgeeft nelson mandela. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten nelson mandela engels afbeeldingsresultaat voor.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.