Zondag franse buldog. Best images about spreuken on pinterest texts genie. Goedemorgen smiley pinterest ochtend. Dankbaar voor vriendschap google zoeken friends. Pin van carolien crols op goedemorgen grappige plaatjes. Spaanse lekkernij churros goedemorgen gedichten. Goedemorgen spreuken quotes of the day. Afbeeldingsresultaat voor ik hou van jou friends. Donderdag pinterest goedemorgen. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen knuffel. Kweeni wakdoe kaarten guten morgen kaffee en. Dicht erbij goedemorgen citaten zitate en dichter. Fijne maandag ik wens jou een pinterest. Goedemorgen sandra kleipas pinterest. Citaten voor goedemorgen meer dan slaap op.

Darum goedemorgen quotes t teksten. Images about mijn humor on pinterest woman. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen allemaal kaarten. Goedemorgen lekker geslapen teksten quotes pinterest. Maandag. Goedemorgen spreuken quotes of the day. Afbeeldingsresultaat voor geen goedemorgen humor grappig. Darum goedemorgen quotes t teksten. Goedemorgen voor degene die slecht geslapen hebben of nog. Goede morgen mooie spreuken pinterest goedemorgen. Goedemorgen quotes pinterest citaten. Fijne dag quotes t goedemorgen wenen en teksten. Goedemorgen wensen bericht. Goedemorgen quotes spreuken en teksten. Woensdag spreuken pinterest goedemorgen en.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.