Goedemorgen lekker geslapen teksten quotes. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen humor. Meer dan slaap citaten op pinterest slapend. Best images about spreuken on pinterest texts genie. Dankbaar voor vriendschap google zoeken friends. Beste ideeën over fijne zondag op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen allemaal kaarten. Beste grappige ochtend citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige vrijdag op pinterest. Goede morgen goedemorgen pinterest en. Wijze woorden kinderen on pinterest xxx vans and canvases. Fijne dag alles pinterest goedemorgen spreuken en. Beste ideeën over herfst citaten op pinterest giving. Goede morgen goeiemorgen pinterest goedemorgen. Maandag teksten pinterest goedemorgen slapen en.

Fijne donderdag citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Het dna invite topic oneplus page. Community business biz klear. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Maandag fijne maandagmooie nieuwe week plaatjes. Fijne donderdag citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen knuffel. Beste inspirerende citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen humor goodmorning. Beste echte vriendschap citaten op pinterest. Zondagmorgens sunday zondag pinterest slaap lekker. Dinsdag doeska pinterest goedemorgen spreuken en. Beste grappige maandag citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor ik hou van jou friends.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.