Goedemorgen sandra kleipas pinterest. Goedemorgen lekker geslapen teksten quotes pinterest. Citaten voor goedemorgen meer dan slaap op. Dicht erbij goedemorgen citaten zitate en dichter. Beste ideeën over grappige vrijdag op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor geen goedemorgen humor grappig. Maandag. Goede morgen mooie spreuken pinterest goedemorgen. Goedemorgen quotes spreuken en teksten. Voor iedereen een fijne dag gewenst days of the. Pin van carolien crols op goedemorgen grappige plaatjes. Afbeeldingsresultaat voor ik hou van jou friends. Beste fijne donderdag citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over teksten op pinterest. Goedemorgen citaten leven met depressie pinterest.

Darum goedemorgen quotes t teksten. Goedemorgen spreuken quotes of the day. Donderdag pinterest goedemorgen. Meer dan fijne donderdag citaten op pinterest. Darum goedemorgen quotes t teksten. Goedemorgen spreuken quotes of the day. Spaanse lekkernij churros goedemorgen gedichten. Citaten voor goedemorgen meer dan slaap op. Goede morgen goedemorgen pinterest en. Best images about spreuken on pinterest texts genie. Goedemorgen spreuken quotes of the day. Maandag teksten pinterest goedemorgen slapen en. Goedemorgen quotes pinterest citaten. Afbeeldingsresultaat voor goedemorgen allemaal kaarten. Afbeeldingsresultaat voor goeiemorgen leuke teksten.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.