Bulge alan ilagan. Ex judoka roept op te getuigen over seksueel misbruik. Citaten zijn als sprookjes. Sexiest male gymnasts of all time. Dit zijn de nederlandse sporters met hoogste. Quot van gaal keek alsof hij iets walgelijks onder de neus. Wist je dit deze bekende sporters zijn geboren in. Dossier olympische spelen kidsweek. Fok nieuws mogelijk elf nederlandse darters in wk. File sven kramer crop g wikimedia commons. Deze bekende sporters komen uit deventer pagina van. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Verhuist wesley sneijder van milaan naar quote. Gaaf deze bekende sporters zijn geboren in tilburg. Helemaal haandrikman fragment mark tuitert staat deze.

Wist je dit deze bekende sporters komen uit apeldoorn. Lekker loeren dít voeren bekende nederlandse sporters uit. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Karrewiet belgische delegatie vertrokken ketnet. Dit zijn de best verdienende sporters ter wereld quote. Bol citaten van bekende christenen nvt. Belgische medailles per sporttak op de spelen hln be. Turn oefeningen steeds vaker vernoemd naar nederlandse. De vijftien van standaard. Mop van de dag karikaturen bekende sporters. Van deze bekende sporters namen we in afscheid het. Acht bekende sporters in expeditie poolcirkel nu het. Wist je dit deze bekende sporters komen uit apeldoorn. Hilarische quotes van topsporters sport upcoming. Deze belgische sportfiguren zijn de populairste van.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)