Teksten afscheid collega jaar in dienst. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Afbeeldingsresultaat voor mooie teksten collega personeel. Gedicht flow poetry afscheid juf meester pinterest. Muurteksten en muurstickers bestellen op het werk. Pin van marijke op gedichten teksten. Handlettering afscheid collega. Beste afbeeldingen van pensioen collega aardappel. Dxlmow les geven op school. Quot een leraar is zoveel meer gedichten pinterest. Citaten afscheid school teksten collega mooie. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste grappige citaten over school op pinterest.

Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen loesje. Spreuken pensioen quotes of the day. Pin van ynske maalderink op lentezoet pinterest leven. Bedankt school afscheid juf stagiair pinterest. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Juffendag kaartje badschuim. Mooie teksten einde vakantie yahoo image search results. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Citaten over afscheid verdriet en geluk in gedicht lief. Spreuken pensioen quotes of the day. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Beste ideeën over laatste schooljaar citaten op pinterest. Beste afscheid citaten op pinterest foto.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)