Quotes over afscheid nemen bestaat niet english school. Afscheid nemen pinterest. Bedankt school afscheid juf stagiair pinterest. Lees gedichten over rouw en verlies dood inspiratie. Quot een leraar is zoveel meer gedichten pinterest. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Afbeeldingsresultaat voor mooie teksten collega personeel. Beste ideeën over laatste schooljaar citaten op pinterest. Pin by tamara van hees on inspirerende teksten pinterest. Afscheid nemen is niet loslaten… een persoonlijke. Gedicht flow poetry afscheid juf meester pinterest. Spreuken pensioen quotes of the day. Quotes over afscheid nemen bestaat niet english school. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Soms moet je de toekomst gewoon op laten afkomen loesje.

Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest. Mooie teksten einde vakantie yahoo image search results. Juffendag kaartje badschuim. Afscheidscadeautje teaching is onderwijs quotes. Muurteksten en muurstickers bestellen op het werk. Juffendag kaartjes handlettering ninja school en. Bedankt om wie je bent spreuken pinterest. Bedankt teksten afscheid werk quotes of the day. Beste grappige citaten over school op pinterest. Dxlmow les geven op school. Spreuken pensioen quotes of the day. Zeer tekst bedankt juf einde schooljaar od belbin. Pin van marijke op gedichten teksten. Quotes over afscheid nemen bestaat niet english school. Ik ben een gelukkeling loesje.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.