Spreuken pensioen quotes of the day. Succes opdreef nu pinterest. Beste grappige citaten over school op pinterest. Afscheid groep cover van nieuw gratis sjabloon. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Bedankt teksten afscheid werk pd aboriginaltourismontario. Traktatie maken voor afscheid school youtube. Best images about leuke teksten on pinterest sweet. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Vervroegd pensioen vut humor tekst reactie spreukjes. Spreuken over samenwerken ro belbin. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest.

Keywords afscheid collega tekst humor and tags. Beste ideeën over werk jubileum op pinterest. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Citaten over loslaten. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Afscheid in citaten nederlands tijdschrift voor geneeskunde. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Best images about alle ja duh quotes on. Tekst afscheid juf pz belbin. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Spreuken collega quotes of the day. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Heeft jouw school al een kiss and ride fietsstrook loesje.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.