Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Inspirerende passages uit de kleine prins. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Bol de kleine prins antoine saint exupéry. De kleine prins geluk boek. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Ontdek de vlaamse trailer van animatiefilm kleine prins. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest.

Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over prins citaten op pinterest purple. Best images about the little prince on. De kleine prins eeuwigdurende notitieagenda. De kleine prins puzzelboek melanie rhauderwiek tekst. Bol de kleine prins antoine saint exupéry. Bol de mooiste citaten van antoine saint exupery. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Bol de kleine prins liefde boeken. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.