Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over prins citaten op pinterest purple. De kleine prins geluk boek. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Bol de kleine prins antoine saint exupéry. Items similar to the little prince print inspirational. Citaten uit de kleine prins beste ideeën over. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Beste afbeeldingen van kleine prins prinsesje de. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. De kleine prins mooie citaten pinterest.

Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Meer dan ideeën over de kleine prins op pinterest. Ideeën over de kleine prins op pinterest prinsjes. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. De kleine prins puzzelboek melanie rhauderwiek tekst. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over prins citaten op pinterest purple. Pinterest the world s catalog of ideas. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Beste ideeën over de kleine prins op pinterest. Citaten de kleine prins beste ideeën over. Bol de kleine prins liefde boeken. Citaten de kleine prins beste ideeën over.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.