Beste afbeeldingen van christelijke weekopening. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van geloof bijbelcitaten. Kneed mij here god bijbelteksten en quotes faith. Pin van maxime sanders op christelijke teksten pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Ik liep langs het strand een zeer mooi gedicht spreuken. Numeri dagelijksebroodkruimels geloof gebed en. Ik vind dit echt de top van afgelopen tijd wat een. Efeziers dagelijksebroodkruimels christelijke. Hij kent je naar psalm teksten en gedichten. Opwekking ik zal er zijn waardevol geloof. Gigantische bos bloemen kleurrijke schilderijen. Pin van geloven enzo op fotogedichten pinterest bible.

Pin van jannie groen op bijbelse teksten pinterest. Gebed voor de nieuwe week woorden van god pinterest. Efeziërs dagelijksebroodkruimels. Beste afbeeldingen van bijbelse teksten bijbelverzen. Beste afbeeldingen van bijbelse teksten bijbelverzen. More se afrikaans pinterest spreuken. God houdt van je teksten pinterest quotes love. Gods liefde de website van visje teksten pinterest. Gebed voor kinderen god is met ons. Avondgebed positief en bemoedigend denken pinterest. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten faith. Geloof en genade boodskappe in afrikaans gebed. Christelijke feestdagen gedichten en verhalen. Romeinen dagelijksebroodkruimels god faith en bible. De decembermaand mooie teksten pinterest gedichten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.