Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Wijze spreuk quotes text and words. Beste ideeën over christelijk op pinterest. Van de facebookpagina woorden gods liefde wijze. Geloof en genade boodskappe in afrikaans gebed. Gebed voor kinderen god is met ons. Slaap zacht fijne avond dag. Psalm geloof teksten en bijbelcitaten. Gigantische bos bloemen kleurrijke schilderijen. Beste afbeeldingen van bijbelse teksten bijbelverzen. Spirituele teksten uit de bijbel en bijbelcitaten van het. Beste afbeeldingen van christelijke weekopening. Als vooruit kijken je bang maakt google zoeken teksten. Romeinen dagelijksebroodkruimels god faith en bible. Pin van joke versendaal op christelijke gedichten faith.

Ik liep langs het strand een zeer mooi gedicht spreuken. Gebed bij eenzaamheid grace en. Jozua bijbelteksten pinterest. Pin van miertje mier op christelijke gedichten pinterest. Pin van bible sms op text messages pinterest. Avondmaalsgedicht tekst aly dijkhuizen beeld hans. Efeziërs dagelijksebroodkruimels. Beste ideeën over bijbelcitaten op pinterest geloof. Opwekking bijbelteksten geloof woord van god en gebed. Pin van geloven enzo op fotogedichten pinterest bible. Avondgebed positief en bemoedigend denken pinterest. Pin van jannie groen op bijbelse teksten pinterest. Gebed voor de nieuwe week woorden van god pinterest. De decembermaand mooie teksten pinterest gedichten. Afbeeldingsresultaat voor christelijke tekst bemoediging.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.