Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Loesje en wat er ook speelt spreuken. Besten tekstenverjaardagen nieuwjaarswensen bilder auf. Beste succes motivatie citaten op pinterest. De leukste citaten over succes kijk. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Pin van tegeltjeswijsheid op. Salvador dali de graadmeter voor succes is louter. Examen quote citaat succes doe je best. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Bol citaten over succes en leven ebook wael. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

Citaten appevent als je voor apps bent. Beste examen citaten op pinterest student. Colin powell citaten aforismen citeert de grote. Wijsheid succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen. Sterk truth pinterest dutch. Rumi quote chalkboard print wijsheid gedichten. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten voor succes citaat vaak zijn mensen die kritiek. Beste ideeën over laatste schooljaar citaten op. Beste ideeën over neefje citaten op pinterest kleine.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.