Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Of the best inspirational quotes ever inspiration. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Loesje en wat er ook speelt spreuken. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over huis citaten op pinterest. Sterk truth pinterest dutch. Beste ideeën over leef het leven citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van succes baby bruiloft citaten. Besten tekstenverjaardagen nieuwjaarswensen bilder auf. Beste examen citaten op pinterest student. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Rumi quote chalkboard print wijsheid gedichten. De leukste citaten over succes kijk. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Colin powell citaten aforismen citeert de grote. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. De mislukking is een eerste vereiste voor succes stock. Bosje geluk voor jou wenskaarten good luck. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Citaten voor succes citaat vaak zijn mensen die kritiek. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.