Meer dan afbeeldingen over mooie gedichten teksten. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Rumag bereikt met ongecompliceerde slogans bijna een. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten over succes aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Spreuken over samenwerken ro belbin. Hee jij je doet het fantastisch en ik ben super trots op. Succes opdreef nu pinterest. Geluk klavertje gelukskaart examen sterkte kaarten. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Beste ideeën over citaten succes op pinterest.

Salvador dali de graadmeter voor succes is louter. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Geloof in jezelf is een heel krachtig gegeven als jij. Beste ideeën over examen citaten op pinterest. Beste succes motivatie citaten op pinterest. Regels voor succes door steve jobs bijengezoem. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. De leukste citaten over succes kijk. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar…. Elke wijze uil begon ooit als uilskuiken bzn be. Afbeeldingsresultaat voor pensioen wensen gezegden. Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Anders citaten pot van. Wijsheid succes wordt bepaald hoe je met teleurstellingen.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]