Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Valentijn kaart gedichten liefde is en valentijnen. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Beste kappers citaten op pinterest salon. Verzorgingstips voor prachtig grijs haar margriet. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest hugs. Beste ideeën over kapsalon citaten op pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over kappers citaten op pinterest salon. Islaam afbeeldingen met citaten erbij rkempo. Solitude citaten over de kapper. Alles spreuken pinterest liefde ware en. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Pin van jessica hesen op quotes pinterest love.

Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Beste ideeën over echte vriend citaten op pinterest. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Liefde van een moeder naar kind gedicht. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Instagram post by tyler knott gregson tylerknott this. De liefde tussen een moeder en haar kinderen is voor. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. I still fall for you everyday neutral color palette. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden. Mooiste ideeën over kappers citaten op pinterest. Liefde is zoete quotes art print zee strand schilderij. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.