Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Pin van jessica hesen op quotes pinterest love. Citaten voor. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest hugs. Meer dan toon hermans op pinterest citaten love is. Beste ideeën over echte vriend citaten op pinterest. Beste ideeën over gedichten op pinterest. Beste ideeën over kapsalon citaten op pinterest. Hebben geen interesse citaten pot van. Heartfelt quotes you were made for me and i was. Studio sterrenstorm citaten quotes uitspraken wijsheden. Beste kappers citaten op pinterest salon. Tumblr collection of quotes love best life. Guido gezelle citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over kappers citaten op pinterest salon.

Afbeeldingsresultaat voor teksten overlijden moeder. Valentijn kaart gedichten liefde is en valentijnen. Pin van gaby gorzov op teksten funny quotes en humour. Beste kappers citaten op pinterest salon. Mooie spreuken en citaten muismatten zazzle. Beste kappers citaten op pinterest salon. Beste ideeën over jaloezie citaten op pinterest. Beste ideeën over kapsalon citaten op pinterest. De liefde tussen een moeder en haar kinderen is voor. Mooiste ideeën over kappers citaten op pinterest. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Islaam afbeeldingen met citaten erbij rkempo. Mijn valentijn gedichten pinterest love quotes. Spreuk terwijl iedereen verliefd wordt op haar glimlach.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.