Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Beste ideeën over winter citaten op pinterest kerst. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Beste ideeën over winter citaten op pinterest kerst. Winter citaten pot van. Afbeeldingsresultaat voor sneeuw funny citaten spreuken. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste afbeeldingen van spreuken zomer kalender. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Dag november hallo december quotes pinterest kerst. Beste ideeën over winter citaten op pinterest disney. Yvan audouard de herfst speelt viool winter castagnetten.

Beste ideeën over gedichten vriendschap op. Winter citaten pot van. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Citaten over aforismen citeert de grote. Apa brochure new winter vantage point. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beste ideeën over persoonlijke groei citaten op. Varia spreuken gebuurtekringvzw. Unieke ideeën over kerst citaten op pinterest winter. Beroemde citaten over wintersport — stockvector.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.