Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Loesje mooie posters en illustraties pinterest. Geniet van de mooie dag loesje pinterest posters d. Wie over zich laat lopen is een stoeptegel loesje. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Best images about loesje quotes on pinterest tes. Loesje denkwerk pinterest zoeken google en. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Pinterest the world s catalog of ideas.

Loesje uitspraken bokt. De weg naar geluk is houden van beren loesje. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Teamuitje in de herfst kunnen we lekker met elkaar. Loesje smli pinterest tes ps and poster. Geluksmomentje kurkentrekker kwijt en blijkt het toch een. Best spreuken citaten loesje images on pinterest. Citaten loesje moda di amici maart google zoeken. Loesje v d posters on tekst quotes words en. Best images about spreuken citaten loesje on. Citaten loesje poster koffieverslaving dat je het. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Beste afbeeldingen over loesje spreuken op pinterest. Citaten school holiday takwim cuti perayaan kalender.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.