Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Citaten over chronisch ziek zijn hét zingevingsplatform. Afbeeldingsresultaat voor gedichten kanker citaten en. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest. Chronisch ziek teksten cvs pinterest. Zwijgen over ziekte hillary desastreus de nieuwe realist. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over begrafenis gedichten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over chronische pijn op pinterest. Krachtgedicht dit lichtje is voor jou vriendschap. De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Zeer leef je leven fz belbin.

Beste ideeën over chronische pijn op pinterest. Images about teksten on pinterest tears in. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over verandering citaten op pinterest. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Familie mooie teksten pinterest. Chronisch ziek ziekte van bechterew pinterest leven. Beste ideeën over zwakte citaten op pinterest ziekte. Samen tegen kanker jabbertje pinterest teksten. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.