Citaten over poëzie aforismen citeert de grote. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Dennis strooband strbnd quotes citaten spreuken. Prisma griekse citaten en gezegden boekenplatform. Meer dan doel citaten op pinterest. Spreuken teksten citaten en gedichten bij overlijden. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Citaten en gezegden boek literatuurplein. Confucius fouten hebben en ze niet verbeteren dàt is pas. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Citaten over loslaten. Spirituele spreuken en citaten teksten. De populairste ideeën over grappige ouder citaten op.

Citaten wijsheden historische quotes. Spirituele spreuken boeddha wijsheden en boeddhistische. Bijbelse spreuken en gezegden oy belbin. Citaten en wijze woorden uit de islam. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. De mooiste citaten en wijsheden artikelplaats. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Gedichten spreuken en citaten.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.