Mindfulness mooie teksten pinterest. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Bol power yoga anton simmha boeken. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Pin van gryt der ploeg op citaten pinterest. Beste ideeën over meditatie citaten op pinterest. Revitalizing and energizing morning yoga sequence. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Ingspire quote als je kijkt naar wat er altijd was. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Spreuk wie een kuil graaft voor ander wordt erg moe. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest.

Wijsheid wie erop vertrouwt dat hij de oceaan is. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Spreuk yoga leert ons te doorstaan wat verdragen moet. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest yoga. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Inspirational yoga quotes the little pine. Beste ideeën over aanmoediging op pinterest. Beste ideeën over zelf geluk citaten op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.