Beste ideeën over vader dochter citaten op pinterest. Regels bij oma en of thuis sticker huisregels. Kaart met tekst mam checklist zoedt. Liefste oma gedichtjes pinterest moederdag teksten. Beste afbeeldingen over kleinkinderen op pinterest. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Voor opa en oma gedichten pinterest. Oma opa kleinkinderen. Lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over vriendschap gedichten op pinterest. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Beste ideeën over grappige oma op pinterest. Uniek toon hermans de ander over vriendschap gedicht. Beste ideeën over familie gezegden op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten.

Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Beste ideeën over troostende woorden op pinterest. Beste ideeën over oma gezegden op pinterest. Beste ideeën over kerst citaten op pinterest. Voor oma mooie herinneringen pinterest verjaardag. Voor giovanni jocy en sydney van oma opa teksten. Meer dan originele citaten op pinterest korte. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Hou van mijn kleinkind mooie teksten pinterest. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Muursticker opa en oma mooie teksten beautiful sayings. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Voor oma nederlands pinterest inspiration. Loslaten vera schrijft puur.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.