Uitvaart teksten quotes of the day. Opa fickt die oma. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Missen quotes pinterest teksten gedichten en spreuken. Bij opa en oma tekst projecten om te proberen. Beste ideeën over kind verlies op pinterest. Tekstboord bij opa en oma knutsels pinterest teksten. Bij opa en oma teksten pinterest. Citaten oma lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Regel s bij opa en oma mooie teksten pinterest. Beroemd moeder zoon quotes qu belbin. Teksten opa en oma google zoeken pinterest. Bij opa en oma iezieart muurteksten pinterest.

Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Regels bij opa en oma grootouders quote plaatsen om. Citaten oma lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Bel oma spreuken en gezegdes pinterest teksten. Oma en opa quotes pinterest. Afbeeldingsresultaat voor oma worden letters quotes. Citaten oma lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Opa en oma tekst moederdag beautiful words quotes. Fabulous mijn kleinkind gedicht cq belbin. Gedicht voor oma kit wofosogo. Citaten oma lieve teksten huwelijk paulaclaudiakeren site. Beste ideeën over oma gezegden op pinterest. Beste ideeën over ware liefde gedichten op pinterest. Voor de liefste oma die er is mijn mama silhouette t.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)