Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Grijs hart van steen royalty vrije stock fotografie. Beste ideeën over hart van goud op pinterest dochter. Recensie het hart van steen tad williams only by me. Stefan schellings een hart van steen. Een hart van steen renate dorrestein isbn. Leesdossier van tjerk de jong. Hart van steen download gratis foto s. Een hart van steen berlin. Rood hart van steen natuurlijke stenen stock afbeelding. Sander kwarten met quot hart van steen in de single top. Best images about teksten gedichtjes on pinterest. Beste afbeeldingen van tekst citaten grappige. Zwerfkei met een hart impressie voor altijd. Renate dorrestein en maarten bakker over een hart van.

Bol een hart van steen renate dorrestein. Leesadviezen hart van steen. Hart van steen stock afbeelding bestaande uit. Archief fimo en ander creatief gefröbel. Hafez citaten aforismen citeert de grote gedachten. Een hart van steen goed bezig. Van het hart een steen. Hart van steen midprice renate dorrestein. Zwerfkeien met tekst een afbeelding of vlinder van. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Mooie spreekwoorden over stenen. Dwarsligger een hart van steen renate dorrestein. Een hart van steen renate dorrestein te koop dehands be. Stefan schellings een hart van steen.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)