Beste afbeeldingen van shakespeare william. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Bol beroemde quotes boeken. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. William shakespeare citaten pot van. Mooie spreuken en citaten meer. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Veertien minder bekende quotes van johan cruijff. Shakespeare is overal biografieportaal. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote.

De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. William shakespeare citaten aforismen citeert de grote. William shakespeare citaten pot van. Inspirerend citaten shakespeare love vierkante magneet. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over shakespeare liefde op pinterest. Beste afbeeldingen van bekende nederlanders. Citaten zijn als sprookjes. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Meer dan shakespeare liefde op pinterest. Citaten quotes en uitspraken van osho plazilla. Beste afbeeldingen van shakespeare william. Tegeltjeswijsheden van vincent gogh. William shakespeare quotes about love life friendship.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.