Pin van sabine walcarius op vaderdagversjes dia del. Afbeeldingsresultaat voor versje vaderdag zon bc. Vaderdag spreuken pinterest moederdag en vader. Lieve woorden voor vaderdag. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Pin van annelies janssen op projecten om te proberen. Teksten voor papa zelf poster maken bij printcandy. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Pin van oma vlam op afscheid verdriet sterkte. Afbeeldingsresultaat voor versje over pinguin quotes. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter.

Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Beste broer zus citaten op pinterest. Jezelf zijn teksten pinterest spreuken en. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Leuk idee voor moederdag silhouette teksten pinterest. Tekst moederdag bing afbeeldingen moeder vaderdag. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Geweldige tekst ook voor papa leuk vaderdag. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Uit je hard mooie teksten en uitspraken pinterest. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Citaten voor vaderdag beste ideeën over dochter. Vaderdag op zijn loesje spreuken pinterest. Pin van kaatje kakelkip op spreuken quotes pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.