Tekstbord in dit huis is papa de baas maar wat mama zegt. Tekst moederdag bing afbeeldingen moeder vaderdag. Mooi geboortekaartje voor een jongen met goud details. Beste ideeën over papa verjaardag citaten op pinterest. Tekst moederdag bing afbeeldingen quotes prentjes. Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Leuke teksten citaten pinterest spreuken en. Moederdag quotes speciaal voor alle moeders. Spreuken en gezegden vaderdag grappige citaten vadertjesdag. Leuke kaarten met teksten voor vaderdag. Tips voor moederdag tekstopcanvas teksten pinterest. Geweldige tekst ook voor papa leuk vaderdag. Pin van elise erfmann op quotes pinterest gedichten. Opa jij bent de liefste tekst pinterest teksten.

Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Familie mooie en lieve woorden teksten pinterest. Versje moeder en vaderdag pinterest. Een telefoonhoesje voor moederdag gocustomized. Best images about lieve papa ️ op pinterest bar. Vaderdag kaart ww zwart en moederdag. Citaten boek de beste vader vaderdag cadeau tip. Lieve woorden voor vaderdag. Vaderdag op zijn loesje spreuken pinterest. Beste ideeën over moeder kind citaten op pinterest. Lieve mama this is me pinterest teksten en. Beste ideeën over zwangerschap gedicht op pinterest. Beste ideeën over moederdag citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over citaten die ik leuk vind. Mijn papa is de leukste liefste.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)