Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Beste ideeën over zoon verjaardags citaten op. Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Meer dan vader zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest.

Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Mijn zoon mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over kleinzoon citaten op pinterest. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Beste ideeën over zoon citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over moeder zoon citaten op pinterest. Beste ideeën over papa dochter citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over vader zoon citaten alleen op. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.