Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Franz kafka citaten aforismen citeert de grote. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Mooie teksten beautiful quotes lyrics pinterest. Quote de levenskunst bij het hebben van een chronische. Quote soms heeft jouw hart meer tijd nodig om te. Spreuk omring jezelf met mensen die jou energie geven. Reputatie citaten reputatiecoaching eduard de boer quotes. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Solitude citaten over positief denken. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Best images about spreuken voor verandering on. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse.

Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest. Spreuk je kunt beter een nachtje slapen over wat wilt. Inspirerende spreuk een rijk leven is verzameling. Citaten over vrede en wereldburgerschap. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Spreuk niets in de wereld kan je zoveel zorgen geven als. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Marketing quotes reclame citaten adverteren spreuken. Leraren werken op zonne energie opladen tijdens de. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.