Beste ideeën over ouderschap op pinterest opvoedtips. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Beste ideeën over bang citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Saskia keultjes google zoeken illustrations sprüche. Beste ideeën over woorden kwetsen citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest pijn. Quote je adem is het leven soms hoeven we alleen maar. Herman de coninck citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Beste ideeën over arabische citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Beste woede citaten op pinterest vertrouwen.

Beste angst citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Images about tuimeltekst op pinterest citaten. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Fontshop ff angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Beste ideeën over bruiloft gedichten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over gelukskoekje citaten op pinterest. Beste ideeën over tuin citaten op pinterest tuinier. Als de roze wolk ontbreekt kraambed depressie.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.